(030) 69 502 58 auto@peco.nl

   Vacature Receptionist (technisch) / assistent chef werkplaats (Full-time)

   Vacature Receptionist (technisch) / assistent chef werkplaats (Full-time)

   Heb jij passie voor auto’s en commercie en ben je een echt mensen mens? Dan is deze baan op je lijf geschreven.

   Je geniet net zo als wij van de fantastische wagens die bij PECO binnen komen, van Porsche tot de rijdende oogappel van onze klanten. Je vindt het heerlijk om bij een algemeen garagebedrijf te werken en de meest uiteenlopende types auto’s en klanten binnen komen. Je houdt van afwisseling en ziet het werk. Je bent er trots op als je een mooie reparatie kunt verkopen aan een tevreden klant. Je bent van nature vriendelijk en servicegericht.

   Wij gaan voor een leergierige collega die van auto’s houdt. En naast MBO-4/HAVO/IVA-b ook diverse technische en commerciële functie gerichte opleidingen heeft gevolgd. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière naar chef werkplaats? Ben je assistent chef werkplaats en wil je juist naar een klein sympathiek bedrijf met afwisselender en bredere werkzaamheden dan is dit de baan voor jou!

   Je herkent je in dit lijstje:

   • Commercieel
   • Communicatief zeer vaardig
   • Een flexibele instelling
   • Uitstekende sociale vaardigheden
   • Verantwoordelijkheidsgevoel
   • Uitstekend gevoel voor service
   • Jouw pro-activiteit is nodig om de monteurs zonder vertraging optimaal te laten werken.
   • Even niks om handen? Je ziet en pakt administratieve klussen op.
   • Je hebt het in je om de werkplaats en commerciële processen ook als verantwoordelijke te draaien.

   Hoe ziet jouw dag eruit?

   Als je denkt dat je alleen de telefoon gaat opnemen heb je het mis. Je bent de commerciële spil tussen werkplaats en klant.

   • Je staat de klant (telefonisch) te woord
   • Je maakt offertes van reparatieopdrachten en adviseert de klant daar over.
   • Je doet de planning van de werkplaatsorders en bestelt de onderdelen.
   • Werkorders controleren en reparatiefacturen maken
   • Je werkt mee aan alle voorkomende reparaties aan diesel en benzineauto’s, inclusief diagnose samenstellen van allerlei soorten storingen.

   Ouderwetse service mentaliteit

   We zijn bij Autobedrijf PECO technisch vooruitstrevend, maar ouderwets als het service naar onze klanten betreft. Bij ons is de klant koning. Je houdt scherp in de gaten wat er met de auto van ‘jouw’ klant gebeurd en als de kostenraming niet overeenkomt met wat je met de klant besproken hebt, bel je meteen de klant en bespreekt de mogelijkheden.

   Wij doen transparant zaken en de klant weet altijd waar hij aan toe is. Jij snapt dat uitstekende service in de kleine dingen zit en altijd net een stapje verder gaat dan de klant verwacht. Even mee naar de auto lopen met de paraplu als het buiten regent? Ja hoor, jij ziet én doet het. En oh ja, wij zeggen u tegen onze klanten.

   Wie worden je collega’s?

   Je gaat werken met een klein betrokken team van stuk voor stuk toppers in het autovak. We werken hard maar houden van een lolletje. We leren van elkaar en we durven elkaar feedback te geven. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

   We zijn enorm trots dat wij als eerste autobedrijf het predicaat ‘Eerste duurzaam bedrijf van Zeist’ hebben gekregen. Dat kun je zien aan hoe we met afval omgaan, en we hebben een zonne-energiesysteem op het dak. Als het kan vinden en hergebruiken we onderdelen. Ook zijn wij NEN erkend elektrisch en hybride specialist.

   Condities

   • Je werkt 5 dagen
   • Je werkdag begint om 07:45h
   • Je gaat afhankelijk van je ervaring een goed salaris verdienen
   • Je hebt bij een full-time dienstverband 25 vakantiedagen, die je in overleg op kunt nemen.
   • Wij bieden bijscholing en trainingen aan

   Meer informatie

   Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Peter Cortel op telefoonnummer: 030-6950258. Hij vertelt je graag alles over deze baan en werken bij Autobedrijf PECO.

   Heb je interesse in deze functie?

   Mail dan je motivatiebrief en CV naar admin@peco.nl t.a.v. Peter Cortel (Eigenaar garagebedrijf PECO)

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    

   Onze medewerkers over werken bij Autobedrijf PECO

   Onze medewerkers over werken bij Autobedrijf PECO

   Erik

   Ik loop al even mee in het vak en heb veel autobedrijven en garagebedrijven van dichtbij gezien. Ik heb zowel de mooie dagen bij Hessing meegemaakt, als de recentere dagen bij een grote VW Dealer. Ik weet dus hoe het er bij diverse bedrijven aan toe gaat.

    

   Bij PECO werken we in een klein team. We kennen elkaar goed, en zijn we op elkaar ingespeeld. Het werk is gepland, het akkoord van de klant wordt netjes aangevraagd door de baliemedewerker, en de onderdelen zijn geregeld. Dat maakt dat ik me kan bezig houden met sleutelen. Al het gedoe er omheen vind ik niks. Ik doe nu wat ik het liefste doe; gewoon lekker sleutelen en me concentreren op de kwaliteit. 

   Peter

   Peter Cortel, eigenaar van Autobedrijf PECO, begon na zijn technische opleiding aan de autotechnische school in 1986 voor zichzelf. Zijn eerste garage kon maar net 1 auto plaatsen en in 1988 huurde hij al een hal op de Aalscholverlaan. Daar specialiseerde hij zich in de auto reparaties, en dan met name de elektronica en airconditioning. 

    

   Het autobedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een erkend en volwaardig leerbedrijf, waar Peter zelf uiteraard zelf de 1e autotechnicus en APK Keurmeester is. Daarnaast is Peter gecertificeerd leermeester voor het begeleiden van leerling monteurs.

    

   Peters passie voor auto’s blijkt ook uit zijn keuze voor zijn eigen bolides. Zijn eerste Porsche kocht Peter vlak nadat hij zijn rijbewijs had gehaald. Een liefde die nooit meer over ging. Met zijn team is Peter op het moment een Porsche 944 aan het prepareren voor het circuit gebruik. Zelfs klanten klussen mee aan dit project! Peter heeft de afgelopen jaren thuis een Porsche 911Turbo uit 1983 volledig gerestaureerd. “Deze auto gaat nooit meer weg, aldus Peter!”