(030) 69 502 58 auto@peco.nl

   Vacature Leerling automonteur

   Vacature Leerling Automonteur

   Voor onze vacature voor Leerling automonteur is Autobedrijf PECO op zoek naar een gepassioneerde vakidioot.

   PECO is een universeel autobedrijf en bestaat uit een klein en hecht team met een passie en liefde voor autotechnologie. Autobedrijf PECO is een merkonafhankelijk garagebedrijf. Klanten kunnen met ieder merk auto bij ons terecht voor APK, onderhoud, reparaties, banden en airco.

   Wat ga je doen?

   Als Leerling monteur begin je met de wat eenvoudigere werkzaamheden. Daarmee ondersteun je jouw collega’s. Vanzelfsprekend word je hierbij door hen begeleid. In nauwe samenwerking met je collega’s zorg je dat de auto’s van onze klanten in topconditie blijven. Tevens voer je controles en reparaties aan airco-systemen uit.

   Het is de intentie om een dienstverband voor langere termijn aan te gaan. Waarbij je kunt groeien in je functie en steeds meer werkzaamheden zelfstandig gaat uitvoeren.

   Jouw profiel

   • Je zit in het derde of vierde jaar van een auto technische opleiding.
   • Auto’s zijn jouw passie. In je vrije tijd heb je vaak gesleuteld aan brommers en/of auto’s.
   • Je kunt goed communiceren en met mensen omgaan.
   • Je woont in de buurt van Zeist en beschikt over eigen vervoer. Wanneer je een rijbewijs B hebt, dan is dat een mooie bijkomstigheid. Maar het is geen vereiste voor deze functie.
   • Je bent creatief en oplossingsgericht.
   • Daarnaast vind je het leuk om in een universeel autobedrijf te werken en aan alle merken auto’s onderhoud uit te voeren.
   • Je bent een harde werker en een gemotiveerde teamplayer.

   Wij bieden

   • Een uitstekend salaris
   • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
   • Een afwisselende en uitdagende functie bij een kleine dynamische organisatie
   • Werken in een jong team
   • Goede begeleiding door jouw nieuwe collega’s
   • Autobedrijf PECO is een SBB erkend leerbedrijf

   Meer informatie

   Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Peter Cortel op telefoonnummer: 030-6950258. Hij vertelt je graag alles over deze baan en werken bij Autobedrijf PECO.

   Heb je interesse in deze functie?

   Mail dan je motivatiebrief en CV naar admin@peco.nl.

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   Onze medewerkers over werken bij Autobedrijf PECO

   Onze medewerkers over werken bij Autobedrijf PECO

   Erik

   Ik loop al even mee in het vak en heb veel autobedrijven en garagebedrijven van dichtbij gezien. Ik heb zowel de mooie dagen bij Hessing meegemaakt, als de recentere dagen bij een grote VW Dealer. Ik weet dus hoe het er bij diverse bedrijven aan toe gaat.

    

   Bij PECO werken we in een klein team. We kennen elkaar goed, en zijn we op elkaar ingespeeld. Het werk is gepland, het akkoord van de klant wordt netjes aangevraagd door de baliemedewerker, en de onderdelen zijn geregeld. Dat maakt dat ik me kan bezig houden met sleutelen. Al het gedoe er omheen vind ik niks. Ik doe nu wat ik het liefste doe; gewoon lekker sleutelen en me concentreren op de kwaliteit. 

   Peter

   Peter Cortel, eigenaar van Autobedrijf PECO, begon na zijn technische opleiding aan de autotechnische school in 1986 voor zichzelf. Zijn eerste garage kon maar net 1 auto plaatsen en in 1988 huurde hij al een hal op de Aalscholverlaan. Daar specialiseerde hij zich in de auto reparaties, en dan met name de elektronica en airconditioning. 

    

   Het autobedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een erkend en volwaardig leerbedrijf, waar Peter zelf uiteraard zelf de 1e autotechnicus en APK Keurmeester is. Daarnaast is Peter gecertificeerd leermeester voor het begeleiden van leerling monteurs.

    

   Peters passie voor auto’s blijkt ook uit zijn keuze voor zijn eigen bolides. Zijn eerste Porsche kocht Peter vlak nadat hij zijn rijbewijs had gehaald. Een liefde die nooit meer over ging. Met zijn team is Peter op het moment een Porsche 944 aan het prepareren voor het circuit gebruik. Zelfs klanten klussen mee aan dit project! Peter heeft de afgelopen jaren thuis een Porsche 911Turbo uit 1983 volledig gerestaureerd. “Deze auto gaat nooit meer weg, aldus Peter!”