(030) 69 502 58 auto@peco.nl

   Autobedrijf PECO

   Uw garage voor duurzaam onderhoud

    

   Over Autobedrijf PECO

   Autobedrijf PECO is een transparant en servicegericht garagebedrijf. Bij ons staan de klant en zijn / haar auto centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het bedrijf bestaat inmiddels 30 jaar en is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een autobedrijf met 4 gekwalificeerde monteurs.

   Allround BOVAG garagebedrijf

   Autobedrijf PECO is een allround BOVAG garage, bemand door vakmensen met een passie voor auto’s. Onze monteurs helpen u graag met alles wat er met uw auto moet gebeuren. Wij zijn uw vertrouwde adres van aankoop tot onderhoud, van APK tot reparatie. Denk bijvoorbeeld aan het repareren of vullen van uw airco, auto uitlijnen, storingen uitlezen en resetten, reviseren van de versnellingsbak, et cetera. Maar ook voor een zomercheck, wintercheck of nieuwe banden kunt u bij ons terecht. De lijst is te lang om alles te benoemen. Een afspraak is zo gemaakt, en kan telefonisch, via Whatsapp en online.

   Kwaliteit

   Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Alle auto’s worden na reparatie voorzien van een eindcontrole. Onze monteurs zijn allemaal opgeleid tot het hoogste niveau en volgen regelmatig bijscholing in hun vakgebied. Op die manier kan Autobedrijf PECO u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.

   Ontzorgen

   Autobedrijf PECO ontzorgt haar klanten van A tot Z. Wij zijn een garagebedrijf dat eerlijk advies geeft, meedenkt met haar klanten en net even een stapje verder gaat voor u. Informeer gerust naar onze gratis haal- en brengservice en/of vervangend vervoerservice. Na groot onderhoud of grote reparaties krijgt u uw auto schoon en fris gewassen van ons terug.

   Garantie op onderhoud en reparatie

   Autobedrijf PECO geeft standaard BOVAG garantie op al het uitgevoerde onderhoud en reparaties, tenzij anders vermeld is en gespecificeerd op de factuur.

   Heldere afspraken

   Wanneer wij een reparatie of onderhoud aan uw auto uitvoeren, ontvangt u vooraf een prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

   Erkend leerbedrijf

   Als erkend leerbedrijf werken wij nauw samen met de verschillende technische scholen waar jonge ambitieuze mannen en vrouwen worden opgeleid tot 1ste monteur, technisch specialist en overige vakgebieden binnen de branche. Autobedrijf PECO vindt opleiden belangrijk, omdat wij graag een bijdrage leveren aan de toekomst van de automobiel branche.

   Duurzaamheid

   Autobedrijf PECO heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn er dan ook trots op dat PECO in 2015 door de gemeente Zeist is uitgeroepen tot het eerste duurzame bedrijf in Zeist. Deze status hebben wij onder andere behaald door het plaatsen van een zonne-energiecentrale op het dak van het pand. Daarnaast besteden wij al jaren veel aandacht aan het beperken van vervuiling door duurzaam onderhoud, afvalscheiding en koelgas recycling.

   Aankoopkeuring

   Ook wanneer u elders een 2e hands auto aanschaft, kunnen wij u van dienst zijn. Bijvoorbeeld met een aankoopkeuring of taxatie. Hierdoor heeft u zekerheid dat u geen kat in de zak koopt en nog lang plezier kunt hebben van uw 2e hands auto.

   Oldtimers

   Autobedrijf PECO heeft een neven-specialisatie ontwikkeld in oldtimers. Ook voor deze categorie bijzondere voertuigen voeren wij het onderhoud, deelrestauratie, plaatwerk en laswerk uit.
   De afgelopen jaren hebben wij diverse merken oldtimers mogen onderhouden en/of restaureren.

   Onze medewerkers over werken bij Autobedrijf PECO

   Onze medewerkers over werken bij Autobedrijf PECO

   Erik

   Ik loop al even mee in het vak en heb veel autobedrijven en garagebedrijven van dichtbij gezien. Ik heb zowel de mooie dagen bij Hessing meegemaakt, als de recentere dagen bij een grote VW Dealer. Ik weet dus hoe het er bij diverse bedrijven aan toe gaat.

    

   Bij PECO werken we in een klein team. We kennen elkaar goed, en zijn we op elkaar ingespeeld. Het werk is gepland, het akkoord van de klant wordt netjes aangevraagd door de baliemedewerker, en de onderdelen zijn geregeld. Dat maakt dat ik me kan bezig houden met sleutelen. Al het gedoe er omheen vind ik niks. Ik doe nu wat ik het liefste doe; gewoon lekker sleutelen en me concentreren op de kwaliteit. 

   Rob

   Mijn naam is Rob Knottnerus en ik ben 63 jaar jong. Van 1976 tot 1978 heb ik de Opleiding Autoschool Driebergen gevolgd en ben daarna gestart bij een importeur van exclusieve Amerikaanse Automobielen in de Bilt.

   Na een faillissement ben ik direct weer aan het werk gegaan bij Volvo Buitenweg in Hilversum/Naarden en in 2015 ben ik bij A-Point VW in Amsterdam werkzaam geweest, alwaar ik middels een interne verhuizing tot afgelopen september bij Audi belande.

   Nu een nieuwe start gemaakt bij Autobedrijf PECO in Zeist. Dit is voor mij een werkomgeving met medewerkers die ik al langere tijd ken.

   Tevens een voordeel dat het op fiets afstand is van mijn huis. Leuke werkomgeving en het gevoel dat we het als klein team samen moeten oplossen.

   Peter

   Peter Cortel, eigenaar van Autobedrijf PECO, begon na zijn technische opleiding aan de autotechnische school in 1986 voor zichzelf. Zijn eerste garage kon maar net 1 auto plaatsen en in 1988 huurde hij al een hal op de Aalscholverlaan. Daar specialiseerde hij zich in de auto reparaties, en dan met name de elektronica en airconditioning. 

    

   Het autobedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een erkend en volwaardig leerbedrijf, waar Peter zelf uiteraard zelf de 1e autotechnicus en APK Keurmeester is. Daarnaast is Peter gecertificeerd leermeester voor het begeleiden van leerling monteurs.

    

   Peters passie voor auto’s blijkt ook uit zijn keuze voor zijn eigen bolides. Zijn eerste Porsche kocht Peter vlak nadat hij zijn rijbewijs had gehaald. Een liefde die nooit meer over ging. Met zijn team is Peter op het moment een Porsche 944 aan het prepareren voor het circuit gebruik. Zelfs klanten klussen mee aan dit project! Peter heeft de afgelopen jaren thuis een Porsche 911Turbo uit 1983 volledig gerestaureerd. “Deze auto gaat nooit meer weg, aldus Peter!”