(030) 69 502 58 auto@peco.nl

   Autobedrijf PECO

   Uw garage voor duurzaam onderhoud en reparaties

   Onderhoud en reparatie door een vakkundig autobedrijf

   Regelmatig en goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt blijven rijden.

   Autobedrijf PECO staat garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Wij zijn uw vertrouwde adres voor onderhoud aan uw auto. Of het gaat om uw dagelijkse vervoer, of om uw oldtimer, wij staan altijd voor u klaar.

   Uw auto is bij ons in goede handen.

   Monteurs met vakkennis

   Om onze vakkennis op hoog niveau te houden, worden onze technici diverse malen per jaar bijgeschoold. Van standaard verbrandingsmotoren tot hybride technologie. En van het balanceren van banden tot het systematisch uitlijnen van de auto.

   Garantie op onderhoud en reparatie

   Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsonderdelen of, in overleg, originele merkonderdelen. Door het gebruik van originele onderdelen blijft ook uw fabrieksgarantie geldig.

   Autobedrijf PECO geeft standaard BOVAG garantie op al het uitgevoerde onderhoud en reparaties, tenzij anders vermeld is en gespecificeerd op de factuur. Uw (nieuwe) auto of oldtimer kunt u daarom met een gerust hart bij ons in onderhoud laten nemen.

   Heldere afspraken

   Voordat wij onderhoud aan uw auto uitvoeren, ontvangt u van ons een prijsopgave.

   Daardoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Eerlijk en transparant; dat vinden wij bij Autobedrijf PECO belangrijk.