(030) 69 502 58 auto@peco.nl

   Uw auto APK laten keuren door Autobedrijf PECO

   Uw garage voor duurzaam onderhoud

   Autobedrijf PECO is uw adres voor APK-keuring

   De APK (Algemene Periodieke Keuring) is sinds 1985 in Nederland wettelijk verplicht  voor alle geregistreerde voertuigen.

   Wanneer en hoe vaak uw auto gekeurd moet worden, hangt af van de leeftijd van uw auto en het type brandstof. U kunt uw auto al vanaf 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum blijft staan en wordt afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie verlengd.

   Kosten APK keuring

   De kosten voor een losse Algemene Periodieke Keuring zijn € 26,95.

   Wanneer tijdens de keuring blijkt dat er reparaties nodig zijn, dan kunnen deze door onze monteurs vakkundig worden uitgevoerd.

   Wij zullen hierover vooraf contact met u opnemen. Zonder uw toestemming doen wij niets. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

   Keuringsrapport

   Na de APK-keuring ontvangt u een keuringsrapport waarop staat of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd. Op het keuringsrappart geven wij de reparatie-, afkeur- en adviespunten aan. Adviespunten zijn gebreken die op dat moment nog niet leiden tot afkeuring, maar die u wel op korte termijn dient te laten repareren of vervangen. Als de auto wordt afgekeurd, staan de afkeurpunten op het rapport. Deze dienen te worden gerepareerd of vervangen voordat uw auto alsnog kan worden goedgekeurd. Datzelfde geldt voor reparatiepunten.

   APK in combinatie met groot onderhoud

   Ruim 70% van de keuringen worden in combinatie met een (grote) onderhoudsbeurt uitgevoerd. Tijdens de (grote) onderhoudsbeurt lopen onze technici de auto zo goed na dat de meeste gebreken al worden geconstateerd en in overleg met de klant hersteld. Hierdoor worden er relatief weinig auto’s afgekeurd.

   In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de keuring gratis.*

   * Excl. afmeldkosten á € 3,50 en evt. wettelijk verplichte roetmeting voor een dieselmotor.