(030) 69 502 58 auto@peco.nl

   Onderhoud, controle en reparatie airco-installatie

   Door STEK erkend autobedrijf

   Airco specialist

   Airco in uw auto verkoelt niet alleen de lucht, maar droogt deze ook. Daardoor blijft uw auto koel tijdens warme dagen in de zomer. Maar airco zorgt er ook voor dat uw ruiten niet beslaan en snel weer helder zijn.

   Autobedrijf PECO heeft zich in de afgelopen 25 jaar in het bijzonder gespecialiseerd in de verschillende airco systemen. Wij zijn daarom het adres om uw airco te laten controleren, en voor service en reparatie aan uw airco.

   De aircoservice van Autobedrijf PECO

   Onze aircoservice bestaat uit:

   • Het legen van het systeem
   • Vacumeren
   • Een lektest en een druktest
   • Diagnose stellen
   • Bijvullen met koudemiddel
   • De afgifte van een nieuw certificaat

   Onderhoud voorkomt schade

   Het aircosysteem verliest jaarlijks zo’n 10% koudemiddel. Daarom is het raadzaam om uw airco eens in de twee jaar te voorzien van nieuw koudemiddel. Dit koudemiddel zorgt niet alleen voor de koeling, maar ook voor smering van de aircopomp. Door gebrek aan smering kan er tijdens warme dagen, wanneer de pomp maximaal moet presteren, ernstige schade ontstaan.

   Heeft u last van vieze geurtjes in uw auto?

   Niet iedere garage kan u hiermee helpen. Maar voor Autobedrijf PECO zijn vieze luchtjes geen probleem. Vieze geurtjes behandelen wij door middel van een Ozon behandeling, of met een Airco behandeling. Hiermee worden geurtjes geneutraliseerd. Wij werken hiervoor met de producten van Wynn’s.

   STEK Erkenning

   Autobedrijf PECO is als een van de weinige autobedrijven officieel STEK erkend.

   STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek.
   Deze stichting maakt zich sterk om het gebruik van schadelijke gassen en het verlies daarvan terug te dringen. Tevens heeft het ministerie van VROM vastgelegd dat koeltechnische handelingen alleen verricht mogen worden door een monteur die in het bezit is van een STEK-diploma. Uiteraard zijn de monteurs van onze garage STEK gediplomeerd.

   Het Koudemiddel

   Het koudemiddel zorgt ervoor dat de warmte wordt getransporteerd door het systeem en zo gekoeld kan worden in de condensor.

   Autobedrijf PECO is in staat om de volgende type aircosystemen te onderhouden:
   • Freon R-12
   • R-134a
   • R1234yf