(030) 69 502 58 auto@peco.nl

   Fietsen voor Orange Babies

   Graag vragen wij uw aandacht voor het fantastische initiatief van Jan Flipsen. Hij doet mee aan de actie voor Stichting Orange Babies, en gaat daarvoor 10 dagen fietsen in Zambia.

   Stichting Orange Babies

   Orange Babies is een stichting die zich inzet voor een hiv en aids vrije wereld. Dit doen zij door middel van projecten in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika. Hiermee steunen zij zwangere vrouwen, kinderen en directbetrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden.

   Het doel van Orange Babies is om te voorkomen dat zwangere vrouwen met hiv, het virus doorgeven aan hun baby’s. En daarnaast helpen zij mensen en kinderen die direct of indirect slachtoffer zijn van hiv of aids.

   Ook bekende Nederlanders dragen deze stichting een warm hart toe. Orange Babies wordt onder andere gesteund door Caroline Tensen, Jeroen van Koningsbrugge en Herman den Blijker.

   Over de actie voor Orange Babies

   De Tour Zambia 2019 van Orange Babies is een sponsor fietstocht. Tijdens een 10-daagse mountainbike tour fietsen de deelnemers 80 kilometer per dag van project naar project. Met het opgehaalde sponsorgeld kunnen hiv-besmette moeders en baby’s worden geholpen. Tijdens de tour worden weeshuizen, scholen en een hiv test campagne bezocht. Er wordt niet alleen gefietst; de deelnemers zullen ook de handen uit de mouwen steken om daadwerkelijk te helpen bij één van de projecten.

   Doneert u ook?

   Jan Flipsen is één van de deelnemers. Een geweldig initiatief, wat wij alleen maar kunnen toejuichen. Wij hebben al een donatie gedaan. Doneert u ook? Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom!

    

   Klik hier voor meer informatie én de doneer knop